Känner mig allmänt snygg, sexig och gosh så dirty!!

Efter att skrivit av mig förut, tänk en massa och deppat en massa har jag fixat o trixat en massa hemma för att få mig på andra tankar, haft en massa LOUISE TID!! Så underbart!! :D Haft på skit hög musik, dansat en massa framför min spegel vägg och känt mig allmänt snygg, sexig och gosh så dirty! Woho! haha O det häliga är att det inte är slut än! Mamma kommar senare så då blir det mat och sen drar jag över till Johnny som slutar runt 8 idag, stackarn fick kväll skiftet. Mysa, snacka lite med honom och typ de vanliga.. Han sitter vid datorn och skriker medans jag ligger i sängen och kollar film/kollar bloggar och facebook... Kan det bli mycket roligare HAHA!
Aja back to Me time! ;)
See yaa!

Älskar låten, den får mig att gå crazy !! Haha
,
,
,

Bildbomd


Skriver av mig...

Frågan är bara hur länge jag klarar av det här... hur fan ska jag klara av det här? Du säger att du ska sluta helt för att verkligen bevisa din kärlek för mig men ändå fortsätter du.. och när jag säger ifrån höjer du rösten och blir sur?! Efter det som har hänt vet jag inte vad jag ska säga eller göra.. Gråten sitter i halsen dag ut och dag in, men jag försöker att vara stark, försöker att inte visa mina tårar! För jag vill inte att någon ska fnutti fnutta med mig och tycka synd om mig! Det enda jag vill är att du ska älska mig... Du kan säga att du kommer sluta gång på gång men tyvärr spelar det ingen roll. Det är du och du kommer aldrig ifrån det, för dig är det tydligen ingen stor grej men flr mig tar det djupt in i hjärtat! Jag ÄLSKA dig, kärleken till dig finns kvar i mitt hjärta men mitt huvud säger NEJ för att jag vet innerst inne att jag kommer bli sårad igen... Jag har svårt att lita på folk, efter det här vet jag inte ens om jag vågar lita på mig själv som äntligen började känna mig säkrare och starkare vid dig.. Nu är du inte samma person för mig som jag träffade den där dagen då jag var lycklig som en liten flicka. Du är inte samma underbara kille som jag saknat varje sekund på dygnet! Det som har hänt har hänt, men bilden i mitt huvud och den äckliga känslan jag har kommer aldrig försvinna. Jag känner mig hjälplös och slagen.. hur jag än gör i den här situationen kommer jag gråta... För jag vet vem du är.

Tisdag

Jupp en härlig tisdag idag! Helgen och måndag har vart SVÅR! Haft privat jobbigt.. Så har inte skrivit sen i lördags. Idag tisdag då? Nya tag? O ja! Idag ska jag skrita i allt skit som hänt... haha jag orkar inte mer! Vaknade lite sent i morse.. hehe! Sov hos Johnny och han skulle inte börja jobbet för än kl 1 så det gjorde mig seg, då vill man verkligen inte gå upp från en varm säng med sin kärlek! MEN skolan vänta och tiden ticka så det var bara att dra upp mig själv. Väl i skolan fixade jag äntligen internet vilket jag inte haft hela första veckan ! Men nej nu gör jag fel, skolan måste jag satsa på. See ya sooner! 

låt








Vackraste och bästa låten just nu!!

Mys hos min pöjk ikväll!



Dagen spenderades i forum och nu ska vi bege oss hem till Johnny för film och mys!
See ya lateer!


Snabbt om just nu..

Just nu sover Johnny i mitt rum, jag har precis dushat och ska snart ta en cigg. Tänkte låta honom sova lite men sen är det upp och hoppa... Får se vad som händer idag iaf.. talk to you guys later!
See ya! ;)


Nu trycker vi på play knappen igen!

Yes nu gäller det, jag är tillbaka på bloggen igen! Har haft en bra lång paus nu men en paus betyder också att den har en play så nu trycker vi på play knappen o så kör vi! The Life of Louise! ;)

Okej så va har jag inte berättat för er? Hm.. Jo cypern, "bytt skola" och linje osv.
Men ärligt orkar inte skriva om allt som hänt i dåtid.. nu kör vi nutid!! ;)  Har somsagt bytt nu från G2´s Styilst linje till Doctus (som nu ägs av G2?) där jag går Vård & Omsorgs programmet, Ambulans och akutvård! :D
Är skit taggad på dom 3 nya åren jag har framför mig!! Jag ska ge 110% nu! Anledningen till att jag Bytte (går inte om?!) var/är pga min gamla klass, framtida jobb? + att Ambulans linjen är ju SKIT SPÄNNANDE!! :D Allt om att rädda en annan männsikas liv! Allt om *HLR och *ABC osv!!  Taggad till hundra! Kommer säkert upp känsliga bilder på bloggen (?) senare i tiden.. Bara så ni är redo! ;)
Sen då? Har min underbara Johnny still by my side! och ja allt funkar allmänt som det ska!
Fixat löshår med keratin vax nu också! SÅå glad jag över att ha fått det är obeskrivligt! :D Men är väldigt rädd att det ska slitas fort.. Vi får se vad tiden säger om det.

Yes, that´s about it! Nu vet ni jag kommer och går som dagarna kommer även pga att vi har MacBook´s på lektionerna i skolan och dom flesta ämnena är jag redan klar med! :)
See yaa babes!

Min drog just nu!!




*HLR= Hjärt och lung räddning *ABC= Akut, blod,  chock

Snabb uppdate om läget

Okej så en snabb och enkel uppdate om läget, det är nu sommarlov och då är det många dagar som man inte gör vidare mycket eller olika saker osv... Plus att många av dagarna är jag ofixad och sover ut hela dagen.. anyway! Det som hänt sen jag senast skrivit är att jag och Johnny åkte till Cypern med min mamma och brosha en vecka, underbart! Sökt nytt gymnasie och kan fotfarande inte välja! O sen.. Ja träffat några kompisar lite här och var. Johny har bott hos mig flera veckor. Bara värsta chill sommaren, älskar det verkligen!
Idag exp, vad händer idag? Jag ska försöka få me Johnny till stan för att mysa lite där men tyvärr regnar det så hemskt så man blir lite osäker på om man vill. Ska väcka Johnny och lillbroshan nu. O så får vi se vad dagen har att komma med.

Det jag ville säga med detta inlägg (som jag tydligen glömde) var att jag kommer inte skriva mer dom senaste 3 veckorna, trooor jag! Beroende på om päronen fixar ****** till mig som jag är i galnaste stora behovet av!!

(Kan ni gissa vad det är? ;) )




I Cypern 2011 med min kärlek!

RSS 2.0