schemat för mig på äldreboendet

 

 


Kvällspass på praktiken en fredag.

Jo jag tänkte absolut! Fick välja om jag ville ha dags eller kvällspass en fredag och då tar jag kväll... Wtf? Haha
Aja så har dansat runt som den tönt jag är till massa awesome musik hela morgonen! Ikväll blir det att umgås med bra umgänge men om det var restaurang eller bio minns jag inte haha men en trevlig fredag blir det!
Har med mig en chai i termos, min nya väska, mina galet blingiga ringar och fan jag känner mig så jävla snygg idag! Haha
Bilderna vet jag Dock inte om dom blev så bra och även om jag stavar rätt nu pga att jag tappat min mobil i golvet och det är enorm krig på skärmen.. Svårt att se allt då! :/
Men men nu måste jag sluta!
See yaa bitches!! <3

image description

 


Första dagen på praktiken

Usch! Tyvärr men måste säga det!
Det luktar inte gott på det där stället plus att man känner sig tyvärr ganska äcklig när man går därifrån. Tycker även det är ganska obehagligt att jobba med äldre med tanke på att jag haft det svårt med äldre i mitt liv, haft otäcka argsinta stunder. Aja bara bita ihop för att få mitt betyg. Avdelningen jag jobbar på är dementa och parkingson. Dom håller på att försöka rymma och kan bli ganska aggresiva... Vilket jag helst inte ville jobba med! 

Efter praktiken hade jag tänkt träffa Ia, men blev så otroligt ledsen för att jag inte kunde sluta tänka på annat än min farmor när jag åkte hem. Drog hem och tog en lång dusch! Efter det.. alltså nu haha försöker jag bara hitta på annat för att inte tänka på det. Skulle till pappa idag men stannar hos mamma istället, övningskör lite och har filmkväll med förhoppningsvis pizza och cola! hihi.

Hoppas ni får en trevlig kväll! 
See Yaa!

 

 

 


Ute för att sträva efter mina mål

Ute och kört både idag och igår! Fyfan. Va jag är grym!! Haha.
Jag körde från Orminge till Gustavsberg idag! Dock måste jag träna på att hålla mig från kanten mer, är så van att hålla mig åt sidan med moppen haha.


Igår blev inte alls som planerat!! Efter skolan drog jag hem för att duscha i fixa mig och sen fick vi reda på att stället vi skulle till inte vara öppet så allt blev lite knas pga att tjejen som hade planerat allt inte verkade bry sig osv.., så kvällen slutade med thai mat, massa godis och massa filmer! Super mysigt!
Det är Så en chill fredag kväll ska se ut!

Nästa vecka på måndag börjar min praktik på äldre boende , där ska jag jobba i 5 veckor (och sen börjar sportlovet). Anledningen till att jag har praktik på ett äldre boende är pga min linje, vård och omsorg. Vi ska lära oss att ta hand om dom som behöver det. Är lite nervös däremot, dom har demens och jag vet inte hur dom kommer vara, arga snurriga och sånt! Men som jag hört ska de vara ganska lugnt, man får höra en massa gamla historier om deras liv osv. Aja vi får väl se!

Nu blir det filmen Burlesque min favo!! Verkligen min absoluta favorit film, jag vill bara upp och dansa med dom! haha. Laga lite hamburgare och sen sega med mjukisar. Så underbart som det kan bli en lördag som denna.

Burlesque - Something's Got A Hold On Me


image descriptionimage description

 

 


Tumblr crazy!!


 


Skolan nu

Är i skolan nu, en halvtimme för tidigt helt ensam.. Riktigt segt!
Har inte så mycket att säga idag .. Dagens planer är skolan, hem för att duscha och fixa mig. Sen vidare till stab för att kolla affärer med Ia och sen på kvällen blir det thai båten, lite middag och lite dricka, härligt umgänge.. Trevlig fredagskväll! ;)
Mycket mer har jag inte att säga! Haha

See ya 💓


Sexigaste bebisen jag sett!

Omg det här måste vara den sexigaste bebisen jag sett i mitt liv, håller ni inte med? ;) hehe !!


Klockan är 5.. Ska gå upp om en timme!

Hm.. Jag vet inte varför men Gud vad dålig jag vart på att sova dom senaste veckorna! Klockan är nu 5 på morgonen och jag ligger super pigg i min säng! Har ni vart med om att ni ska sova men ni är för pigga så ni ligger och vrider och vänder på er, tänker en
Massa! På era dagliga problem och dagen som är på ingång. Det gör jag! Och när jag väl ligger där och tänker får jag miljoner med idéer sprutandes runt i skallen om kläder/smink/ fixa saker hit och dit! Och då vill jag komma ihåg iden så jag tar upp mobilen för att skriva upp min ide .. Men ojdå! Sen fastnar jag vid en massa annat! Suck! Så nu ligger jag här och funderar på om det är värt att lägga mig igen.. Troligtvis inte med tanke på hur svårt jag har det att gå upp på morgonen!
Så om ungefär 45 minuter nu så ska jag fixa mig till skolan och dricka en massa massa kaffe för att orka med dagen! Suck!

Juste om ni läste mitt inlägg tidigare om ett mål jag har så har jag bu övningskört exakt 4 gånger och jag är G.R.Y.M !!
Klarar att koppla fin fint, köra super långsamt på dragläge, starta i backe både uppför och nerför, växla haha .
Så idag har jag varit ute och kört för första gången! Lite läskigt kan jag ärligt säga att det var! Hihi!
Tänkte skriva lite andra mål i ett nytt inlägg senare idag med dator i närheten.. ;)
Så vi syns snart!! <3


Grym musik Grym musik Grym musik Grym musik !! Fucking Live for it !

(LOKO MIX) DJ BL3ND

'
'
'
'
'

(WINTER MIX) DJ BL3ND


Allt som hänt senaste tiden mellan mig och Johnny..

Allt som hänt den senaste tiden.. så sjukt hur allt kan bli! Jag vet att bloggen har handlat mycket om mig och Johnny och tyvärr så får det fortsätta! Så skönt att kunna skriva av mig om allt! 
Ja, han var otrogen mot mig 2 gånger under en och samma vecka. Efter det så lämnade jag honom, vägrade prata med honom men han fortsatt att ringa, smsa, grät en massa och bad mig förlåta honom och han shabbla en massa om att förändras lalala... Jag började gå till kuratorn på skolan, mådde otroligt dåligt med tanke på att jag vart fucking psyko kär i killen. Gick runt på dagarna och lekte glad trotts att jag grät inombords varje dag (som tur var!).. men samtidigt, det kändes som att jag var i en mardröm ni vet en sån där när man faller och faller man har ingen kontroll att ta emot sig plus att man fortsätter att falla och falla och fallet tar aldrig slut? Finns inget rikigt sätt att förklara känslan. En djup besvikelse, såren i hjärtat.. Alla tankar som går runt i huvudet var enda dag om varför och hur och vad tänkte han och är hon bättre än mig och ilskan...Ouf! Ilskan jag har i mig efter allt! Det bokstavligen kokar i mig varenda gång jag ser honom.. och gör fortfarande! 
Det jobbiga är att allt det här är något jag kommer minnas så otroligt långt fram i mitt liv, kanske även hela livet.. Vilket gör att jag nästan vill börja gråta! Hur otroligt underbart vi haft det och sen skulle det bli till det värsta som hänt mig... Ja, orden kan fortsätta ett bra tag fram.


Några veckor innan allt hände hade jag börjat bli tight med Ia min vackra och helt underbara kompis, hade det inte varit för henne vet jag inte vad eller hur allt hade gått!! En rikitgt äkta vän, positiv och så pratglad! Hon fick (/får) mig verkligen att skratta! Hon stöttade mig genom allt! Bättre vänner finns inte!

Efter ett tag så började jag lyssna på det han ville ha sagt.. vi började träffas och prata om allt! Han började visa att han verkligen ville, han ville fixa oss! 
Vi började gå till kuratorn tillsammans och det började kännas bra igen, mina hemska tankar och ilskan började minska.. Lättnad! Jag började få svar.. trodde jag!
Några veckor in för ett nytt år och allt började kännas jävligt bra! Nämen oj.. han träffar fortfarande brudar o ja ni förstår fortsättningen? Lögner strömmar ut ur killens mun.. Varför ska man ge någon en chans efter något sådant? Han måste skämta med mig?  Trotts att vi bara höll oss vänner så, varför ska han då fortsätta ljuga? Jag kommer nog aldrig förstå hur man kan tänka, hur man borde känna sig när man slänger ifrån sig lögner på lögner? Usch! 
Såklart så fick jag flipp på honom med tanke på att jag ger honom chansen att visa sig som en bättre person, ingen lögnare, slampig dude? Alla förtjänar i alla fall en chans att bevisa motsaten till vad folk tycker.. enligt mig.
Nu är vi vänner! Vi träffas, pratar och såklart har det otroligt kul tillsammans! Han var min bästa vän! Och trotts att han "backstabba" mig så grovt så har han kvar samma underbara charm som jag inte kan motstå! 

Folk kan förändras.. eller vad tror ni? 
Själv vet jag inte vad jag ska tro.. Jag vill tro på det men med tanke på allt Johnny bevisat så.. Jadu vem vet!

Aja nu är det natti natti! 
See yaa sweetie pies!! ♥

Ett av mina mål

Ett av mina mål just nu är att skaffa körkort! Fyller 18 snart, 4 Mars. Jag ska ta det innan jag fyller 19, gör jag inte det vet jag att jag kommer skjuta upp det hela tiden! " nej, jag pallar inte, tar det när jag är 20".
Sen när jag är 20 " nej skit Samma, tar det senare.." och då lär det ju aldrig bli av ;)
Så inom tid SKA det bli av! Jag har kört moppe i nu 3 år så kan trafiken hyfsat plus att såhär till vintern känner man sig väldigt handikappad! Så att ta körkort känns på många sätt viktigt!! Även att det är allmänbildning! ;) haha
Är jätte nervös för hur motorvägar och mörka regniga/ snöiga kvällar blir! Moppen har dåligt fäste på vägen vid regn.. Jag vet inte hur det är med en stor bil då?
Så fort jag skaffat körkortet ska jag köpa en billig bil på blocket! Haha. Den lär ju inte vara värdens fräschaste men de är ju ett måste att fixa! Åå va skönt, kan då köra när jag vill var jag vill :D vill nu nu nu! Haha

Aja nu är det lektion så ska försöka skriva senare!
See yaa! <3


Jag har så tråkigt...

er på lektion och funderar på hur jag ska göra med bloggen.. Fortsätta eller sluta helt? .. Aja jag vet inte!
Är jätte pigg just nu, hyper! Varit uppe hela natten och kollat film.. Varit pigg hela natten. Kollade på "Never back down" 1 och 2. OMG vilka sexiga killar! Killar som boxas och är skit gulliga så att dom vinner tjejen.. The dream boy! Hihi

Tillbaka till första lektionen på det nya året.. Lika kul som vanligt.
See yaa babes <3

 

 



Vill bara skriva lite... Rätt ointressant inlägg

Ligger helt vaken i sängen, Kan inte sluta tänka..
Så mycket frågor och så lite svar!
Jag förstår ingenting!
Är så jävla förvirrad!!
Sårad
Besviken
Rädd för framtiden
Tom.......

Varför skulle jag bli kär i honom?
Jag vill slå honom blodig, äckligt blodig, spotta på honom, bränna... Jupp min ilska är brutal!
Jag ångrar inte mina val med att vara med Johnny. Han var min bästa vänn! Får man ingen kärlek tillbaka så slutar man älska...känslorna försvinner och man börjar ge upp! Jag tror det är det som hände i slutet, jag fick aldrig kärlek tillbaka! Jag blev tagen för givet och jag tror ärligt att "kärleken" började dö ut.. Everything happens for a reason, maybe this was meant to be.
Han säger fortfarande att han älskar mig trotts att jag VET från säkra källor att han fortfarande knullar vidare..

Jag hoppas att en dag, glömmer jag allt och någon snygging kommer och tar mig med storm ! Ger mig kärlek och tillit!
Fan alltså! Var gömmer dom sig? Jag letar nog på helt fel ställe! Haha

Aja nu är det kvällen, dags att drömma mig bort..! Ny blogg på G btw, snygg design och lovad uppdate med bra bilder inprincip varje dag ;)
Jag hoppas ni alla tar vara på dom ni har nära! En dag förändras allt!
Men även, Spelar ingen roll hur ditt liv är.. Den enda personen du ALDRIG kommer förlora är dig själv! Så ta hand om dig själv och va lycklig!! Är du inte det , fixa till det!!

Ciao Bithes! <3

 


RSS 2.0