Fixat håret igen! Nytt och fräscht!

Vilken otroligt seg dag jag haft ! Skolan tog verkligen energin idag! Efter skolan var det stress till August, byta om till varmare kläder, hämta pengar och sen åka för att fixa håret! Allt gammalt löshår ska ut och nytt och fräscht ska in! Håret är från Rapunzel. Nu är jag äntligen klar, vilken skillnad ! Åå så skönt att det är fixat! Så mot August nu och äta galna american pancakes!!
Ha en bra fortsatt kväll!
See yaa babes! <3


 


Things I wanna do and hope will happen to me before die<3

.

 


En sån där dag som alla andra!

 

 


Those who danced were thought to be insane by those how couldn't hear the music

Min måndag var perfekt som den va! Dagen började med idrott på gymmet, lektionen efter det var medicin där vi hade HLR och räddade livet på dockor! Efter det var det vård och omsorg's lektion men brandalarmet gick och skolan blev rökfylld så vi fick sluta tidigare, skönt!
Madde o jag drog hem till mig och August för att plugga .. Bra gick det kanske inte men vi fick litee gjort haha. Drack lite vin, flytta en soffa och hade det allmänt bra! Hahaha
Efter det hjälpte Madde mig handla lite till middagen med August, hon drog och träna och jag ställde mig och laga lite gott! Vilket det blev ;)
När August kommer har han med sig blommor och choklad! Så otroligt gulligt :) resten av kvällen blev lugn och mysig framför tv'n!
Juste, August fixa mina naglar igen! Va tycks? ;)
Nu är det skolan som gäller ! Puss på er! <3

 

 


Det är inte pinsamt att gråta framför en tjej, det är pinsamt att få en tjej att gråta

Fika med tjejerna i fredags, riktigt mysigt! Sen var det vidare hem och fixa
Lite grejer, hem till August och packa upp allt! Flytten blev riktigt lyckad, allt kom med plus att han fick lite saker på köpet som en galen soffa, skåp osv!
Kvällen spenderades där med lite Max till middag, helt Okej! ;)
Lördagen blev lika chill! Vi fortsatte flytt fixandet och avslutade kvällen med galen grillning! Lite dricka och trevliga. Vänner! Helt okej! Vi drog sen vidare till strand en liten stund men det sket sig lite vid slutet, sånt händer! Skälv ät jag riktigt nöjd i alla fall!
Idag då, sola, duscha och fixa mig, Övningskörning (vilket jag glömt nu ett tag, inte bra), dra till August och plugga!! Laga lite kött och ha det galet!
Hoppas eran helg blev lika lyckad som min, See yaa <3

 


Sometimes bad days are there to remind us that we have good days to look forward to

Sola, skolan, äta, packa och njuta av livet.. Det är vad mina dagar går ut på! Helt okej! Haha
I dag är vi ute ur lägenheten hos pappa och August har nu flyttat ut idag! Så ikväll är det ett nytt hem att flytta in till för honom och pappa.. Ja han bor på hotell sålänge med tanke på att han inte har nån bostad fixad än haha skumt!
Idag är det fredag! Vad händer ikväll då? Inget speciellt planerat, typ mest hjälpa August packa upp.. På lördag är det middag med nära vännerna, lite god mat och vin! Helt okej ;) efter det blir det skyddsrummet ! Får se hur det blir..
Nu är det skolan , 2 lektioner och en tre timmars håltimme i mellan det?! Vilken härlig dag -.- haha
See yaa <3

 


En jävla massa text och bilder!

 Oj nu var det ett tag sen jag skrev! Vad har hänt? Lite allt möjligt! Lärt känna lite nya människor, kommit tillbaka till skolan efter en 5 veckors lång praktik, träffat en underbar kille vid namn August, varit på Gotland, börjat min flytt med pappa och såklart fyllt 18!  Var ska man börja?

Skolan.. Haha jadu lika segt som vanligt! Anna en av närmaste tjejerna i klassen  har nu bytt skola till andra sidan stan! Rikitgt synd! :(   Juste ni vet senaste inlägget på bloggen ang min mobil! Den funkade tyvärr inte så jag gick tillbaka till 3 men det var så sjukt mycket människor där då så jag gick över till ett annat ställe där en skit snygg kille stod och fick den fixad.. lite senare samma dag fick jag ett sms där han fråga om mobilen funka haha sen dess har vi träffats och haft det sjukt roligt tillsammans! Otroligt charmig kille, jag skojar inte när jag säger att han är underbar (hittills haha) Han får mig att skratta, han får mig att le! Åå det var länge sen jag gjorde det. Vi har dom senaste veckorna bott hos honom på söder och haft det rikitgt mysigt! Lagat mat, städat, gått på Bio osv. Tyvärr så är jag helt scard av allt med Ex'en! Är så otroligt orolig att det ska bli detsamma med August..Att han ska få mig kär upp i öronen och sen gå ut och leka allan! Jag märker verkligen själv hur tillbaka dragen jag blivit.. och tyst! Herregud jag vet inte vad som hänt men ´förhoppningsvis släpper det snart! Jag har även varit på Gotland under sportlovet och hälsat på kusinerna! Otroligt mysigt.. men samtidigt segt! Fanns ingen tv, internet eller annat att göra än att leka med tjejerna (vid 3-5års åldern). Kolla i affärer, fikade och gick promenader till havet. Dit ska jag absolut i sommar när man även kan sola lite hehe.
Och sen såklart.. 'Har jag fyllt 18 nu! Weii haha. Firade mig med några nära vänner på lördagen innan, träffade August på kvällen och sov sen där vid 6 tiden.. 8 tiden söndag (själva födelsedagen) stressa hem för att duscha och fräscha till mig tills släktingarna kom. Fick mycket fint, kläder, pengar till körkort och plånboken, fick även body lotions och en så sjukt fin väska och plånbok av August och sen sisst  att fixa keratin naglar´av min mamma. Mycket uppskattat! Ia min bästaste kom även förbi och överaskade mig, fick att hon och jag ska på DeadMau3 i juni!! Weiiii!! Haha.
Mot kvällen drog min mamma och jag in och tog ett glas vin på Vapiano vid Gamla stan, senare kom Min mammas kille Magnus och August och åt middag med oss. Mycket trevligt! Kvällen slutade med hyr film och mys hos August! Mycket lyckad födelsedag!!♥ 


Jag och Kusinen Herta-Liv




Jag och Kusinen Herta-Liv , Hon ska lära mig hur man sminkar sig..

 

Nya tröjan (tog bort armarna), ritat på armen, ny fixad och man känner sig hyfsat snygg!
image description

Herta-Liv, Jag och Signe-Lo i vackra Visby
image description


Broschan William, lika snygg som alltid! Visar upp nyinköpta skorna!
image description


Deras nya vackra hem på Gotland

image description


Jadu.. Här har ni mig? haha
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Jag och bästaste vännen Ia!! <3 <3
image descriptionimage descriptionimage description


August bakar bullar över hela bordet.. Så det brukar vara en fredagkväll haha
image description

image description



Bästa starten på morgonen med August!!

image description


Var otroligt sjuk i helgen så satte mig och rita.. resultatet..
image description


(Återigen) August målade mina naglar, ganska bra enligt mig! Visst?
image description


Resultatet av bullbaket!! Mums

image description


RSS 2.0