Nu är jag här igen!

Gud vad tider och saker förändras fort! Har hänt så mycket och ingenting. Vet ärligt inte vad jag ska säga men.. Känslorna är blandade kan jag säga! Ena dagen är jag glad, skrattar o älskar alla i min närhet... Sen dagen efter är jag ledsen över hur sårad jag blivit av Johnny, hur han behandlat mig o att jag accepterat saker som jag verkligen inte Borde gjort! (inte ofta som tur är, men det händer) sen nån annan dag irreterad, usch så jävla irreterad! Känner mig utnyttjad o jag hatar.. Sen är jag sjukt glad o kan inte sluta skratta, skiter i allt som tynger och tänker att livet är underbart! Jaa men det här är jag väl inte ensam om! ;)

Så vad händer på dagarna, tänker mycket! Umgås med underbara vänner, haft roliga veckor och dagar, jobbiga och flummiga dagar ^^

Vet inte rikitgt vad jag ska säga, är påväg till jobbet nu.. Sjukt trött dock! Men ska inte jobba länge idag, vet vad jag ska fixa så sen är det klart för dagen. Börjar verkligen gilla min klass och dagarna i skolan... Wtf? Haha tror att det är att jag slutat varit med Johanna o Therese med tanke på att vi 3 var väldigt tighta, de var bara vi. Har absolut inget emot dom men dom verkar tydligen ha nått emot mig? Aja lägger inte tid på sånt! Nu är jag med alla olika lite då och då! Skit flumm klass! I really like them! Haha. Lektionerna går hyfsat bra och jaa, vad kan jag säga! De e nice! ;) jag tror även att anledningen till att det går bättre i skolan är pga att jag inte sitter o tänker/ är ledsen över alla problem med Johnny hela tiden!

AJA enough about that!
Imorgon är det skola.. Som vanligt då! Efter skolan får vi se vad som händer innan klockan 5 då det är öppet hus på vår skola, jag ska vara "offer" för en olycka (vård & omsorg's linjen), usch hoppas jag inte måste springa runt o skrika! x)

Nu är jag framme vid jobbet so I gotta go, see yaa! <3


Fortsättning på inlägget "känner mig äcklad! Rikitgt jävla äcklad.."

Okej så här ligger det till , mitt nyblivna ex Knullade 2 tjejer på lovet (tydligen inte bara en som jag sa tidigare). Den ena tjejen ena helgen och den andra den andra helgen. Strulat med några tjejer på krogen, o lite annat! Nekat allt tills 5 olika personer berättat för mig, en av dom var en av hans närmaste vänner som var me båda kvällerna plus en av tjejerna! Men det var inte allt för killen har sen på sommarlovet haft sex med en annan, sen en precis efter sommarlovet och sen naken bilder med en annan brud som han snackat med hela förhållandet.
Usch! Det roliga är att alla 5 brudarna  (som jag vet hur dom ser ut) var skit fula xD haha

Allt man INTE gör mot sin tjej?!?!
Och nu tror äcklet att jag ska komma tillbaka? HA är du allvarlig!
FYFAN det är slut nu och kommer vara resten av mitt vackra liv!

Men whatever! Inga tårar spilda, han och allt med honom har tydligen bara varit ett skämt!
Det är han som ska spilla tårar, inte jag x)
Nya tider nu, singel life here I come!! :D ja Johnny vet att du läser min blogg så säger bara en sak SKYLL DIG SJÄLV!! killarna står på kö!

I natt sov jag hos ia och ska snart rulla hem för att packa till pappa, troligtvis sover jag inte hemma i natt heller ;)
So got to go, See ya soon!!! ;) <3

 


Känner mig äcklad! Riktigt jävla äcklig just nu...

Jag är så otaggad på att skriva hela tiden men samtidigt vill jag hålla det igång!
Just nu är jag så förbannad, så ledsen och så otroligt förvirrad att jag vet knappt var jag ska ta vägen?!
Okej jag MÅSTE skriva av mig allt! Vad Johnny gjort! Ledsen men är bara fullt ärlig just nu..

Denna helg var min kille Johnny på en fest, han va otrogen och hans kompis berätta för mig nyss och sa att det är mer men att han ska berätta imorn så återkommer om all info jag fått i annat inlägg! Men efter allt så står han inte för vad han gjort? Han lådsas som inget har hänt? ALLVARLIGT?! killen e coco o jag FÖRSTÅR INTE varför jag stannat så länge?!

Så när jag väl fick ur honom vad som hänt så säger han: Älskling jag älskar dig, okej! Bara dig och jag ska kämpa till döden för att få tillbaka dig! Yea good luck boy -.- Du är DUM i huvudet och har ingen respekt för MIG what so ever?! Du bryr dig inte och USCH!! jag vill gråta floder bara jag tänker på det, känner mig äcklad! Riktigt jävla äcklig just nu, killen jag har vart tillsammans med i 9 månader imorgon.. Han som sa att han älska mig så sjukt mycket och lala... Allt bara faller för mig? Hela det här förhållandet har bara varit en lögn, stor jävla lögn!!
Efter all vacker tid med honom så känns det som att det bara var en grej, ingen big deal men.. grejen är ju den att det har aldrig varit bara EN grej, det har alltid varit sms och tjejer över allt? Och naken bilder och hemliga sms osv..
Så egentligen borde jag inte vara förvånad, egentligen borde ja bara släppa honom...


NU till något POSITIFT!!  All time low - I feel like dancing tonight





Fast blev inte alls äcklig på bilden, riktigt jävla fin jag är! ;) Haha


Här igen babee!

Heeeej igen! Jätte kul att det finns folk inne på bloggen lite då och då nu för tiden fast jag inte skriver. Känner nu att bloggen ska fortsätta trots allt! 
'
Jag har nyss haft höstlov i en vecka och det har varit underbart! Jag har varit så himla glad! Dock så slutade allt in a disaster igår MEN vad gör det, personer kan vara dumma i huvet! They were born that way I guess :/
Dock så har jag blivit så otroligt sårad pga av denna person, så sårad jag aldrig i mitt liv blivit eller trott jag skulle bli, men inget jag kan göra något åt mer än att skratta åt denna person och se ***** bli förudmjukad av det!
'
AJA... Ny vecka och nya tider, frågan är ju hur det kommer bli i skolan imorgon, känns weard att gå tillbaka till alla efter en sån här härlig vecka. Usch mina tankar forsar runt i skallen på mig just nu!
'
Har även fått en IPHONE, Yey äntligen!! Så nya skal till den ska köpas in. Har även köpt lite olika saker denna vecka som säkert kommer upp på bloggen med tiden (orkar inte fota och lägga upp just nu).
'
Vad mer kan jag berätta? Jo juste, Jag, **** och **** (får inte avslöja vilka) håller på att starta upp ett projekt just nu som förhoppningsvis kommer bli Success inom tid! Men för tillfället är det en hemlighet, Shh! ;) 
Liten ledtråd, vad tror ni?:                  ^^



Japp mer än så har jag inte att säga just nu, ni får ha det så bra nu!
See ya 



Jag har inget att säga längre..

So they say it’s best to go your separate ways
guess that they don’t know ya.
But you promised her next time... baby there won’t be no next time
you don’t get another chance?
life is no nintendo game, but you lied to her again..
Are you just gonna stand there and hear me cry
But I guess that’s alright because i love the way you lie...
They can say whatever, Ima do whatever.
No pain is forever Yup! You know this
Tougher than a lion, Aint no need in tryin?
Cause Ima rock this sh*t Like fashion
As im going to they say stop
And my runway never looked so clear
But the hottest bitch in this heels right here
No fear. And while you´re getting your cry on
Im getting my fly on, Sincere.
I better let you know, That I’m hard!


Anledningen till att jag inte skriver längre är pga att jag vet vilka av mina nära vänner som läser denna blogg och vill oftast skriva av mig mer på bloggen än att vara dryg säga exakt vad som hänt under dagen, sen sitta o va galen inombords..Behöver skirva av mig allt oftast!
Så just nu är jag trött på hur jag blivit behandlad av 2 nya vänner som jag vet läser denna blogg.. Orkar inte bry mig!! Min kille, men han bryr sig knappast vad han läser.. Och sen några andra vänner som bara ska kommentera saker hela tiden (tar dock bort dom pga att dom är onödiga och borde tas med mig privat?) Så vill inte att någon av dessa ska läsa och veta allt? Orkar inte ge ut mina kärleks tankar och problem med personer som inte bryr sig för min skull utan mer bara för att veta?!!
Plus andra saker som jag inta tar upp eftersom att det är privat men samtidigt så vill jag ta upp för att hjälpa andra med dessa problem.. Men kan inte eftersom att folk dömer, det är tydligen så vi människor är!

Sjukt irreterad just nu, är bara allmänt aggresiv just nu, så trött på alla man tror är nära vänner.. som sen visar sig vara totalt falska.. även min älskade kille....?!!


RSS 2.0