I´m gonna show you that Im a flower to keep!♥

When you was just young and your looks was so precious
But now your grown up So fly its like a blessing but you can’t have a girl look at you for 5 seconds, Without you being insecure
You never credit yourself so when you got older
It’s seems like you became 10 times all over!
See you had a lot of crooks tryna steal your heart
Never really had luck, couldn’t never figure out
How to love.. the one standing next beside your heart!

Orkar inte skriva, bilder från igår..


Lögner kommer alltid fram, alltid!

P.S. I Love You Soundtrack - Sis Kiss

,
,
Så mycket tankar, så lite ord! Jag vet inte vad jag ska säga.. Lögner!
Sårad så otroligt djupt! Tårarna slutar aldrig falla. Min mamma lät mig sova vidare i morse, hon sa att hon trodde inte jag skulle klara av att konsentrera mig på lektionerna ändå.. Och det har hon rätt i!
Jag förstår inte! Hur kan jag stanna hos honom? Hur kan jag vilja ha kvar honom i mitt liv när han bara sårar mig så här! Hur kan man göra så här när man älskar någon? Jag förstår inte!! Han är två personer, den ena älskar jag och den andra hatar jag så mycket att jag vill slå honom tills han ligger på marken och blöder med sår över hela kroppen, är så jävla sårad att ilskan nästan slår över (nej skulle aldrig slå honom så?! vill bara förklara ilskan) Varför ska jag vara den som gråter? Det är inte jag som ska vara sårad, det är han!! Varför kan inte bara någon helt random kille komma och vara bättre, göra mig glad och inte såra mig såhär? Så jag slipper smärtan!! Jag vill inte tänka på honom mera, vill inte gråta mer! Jag önska jag aldrig träffa honom, önska det här aldirg hänt!
Just nu känns det bara som att allt han sagt och säger är bara feta lögner, "Jag älskar dig, bara dig! Kommer alltid göra det" och "Jag kommer inte hålla på med en enda tjej, jag kommer vänta på dig Louise" lalala.. Varför skulle han det om allt det där inte höll när han är tillsammans med mig, varför skulle det nu? Bullshit rakt igenom! 
Vill bara ignorera honom för att få honom att förstå att han har gjort så otroligt fel! Men jag kan inte, älskar honom så mycket!....
Det vackraste jag har, det dyrbaraste jag äger, det underbaraste som hänt mig! Sen första gången jag såg honom var jag såld, vi satt uppe till 6 på morgonen och pratade och pratade och jag var så lycklig! Jag var så glad! Ett halv år med den killen! Cypern, alla veckor vi bodde ihop, alla sommar kvällar vi grillade, Bamboo Garden, Alla bio´s vi vart på, alla kvällar vi legat på sängen och kollat djupt in varandras ögon, film kvällar med levande ljus.. Jag har aldrig i mitt LIV träffat en sån underbar kille, haft det så underbart med en kille... Men varför måste han då ha den där negativa delen med sig, som ljuger osv, varför kan han inte förstå att han gör så fel och borde tänka om på vissa delar? Varför tänker han inte hur skulle jag känna om hon gjorde allt det här emot mig? Att jag älskar honom,  att ingen annan kommer någonsin älska honom som jag! Hur det än blir så kommer jag förlåta! Men att lita på honom är en annan sak.. Hur det än blir kommer jag ALLTID ha honom kvar i mitt hjärta och älska honom! Han kommer vara något jag pratar om med mina barn, både positft och negatift. Saker som dom bör veta om livet och kärleken!
I mitt huvud så tänker jag att jag aldrig aldrig kommer lita på honom igen.. men innerst inne vet jag det! Kanske inte nu eller några månader framåt.. men förr eller senare! Om han nu låter mig ändra på det.. (Vilket jag höll på att förbättra precis)


Skulle bara skriva av mig lite, klarar inte av att hålla allt inne...


Mobilbloggar

Snygging där...?!  xD

 


Onsdagar..

Tjaa bloggen! Hah vet inte riktigt vad jag kan skriva idag. Är ganska tom på ord idag. Allt är som det är, en onsdag som den här.. helt plain. Igår kom Johnny hem till mig, lite hemma mys. Cola, TacoChips and Jersey Shore! Underbart!  Imorse var vi tvungna att stressa pga att vi somnade om efter väckarklockan hade ringt, jobbigt! :/
Älskar den pöjken, så otorligt underbar! Bästa pojkvännen helt seriöst! Vill bara springa och krama honom just när jag tänker på allt gulligt han gör! men.. tydligen så är det inget för honom just nu.. haha 

Aja.
Idag är det ju skolan som vanligt då, lektioner och blää trött! Har tid vid kuratorn sen också.. får se hur det går!
Efter skolan ska jag träffa Ia och träna på någon dans.. vet inte rikitgt om jag vill vara med i Glee gruppen i skolan som nyss startat. Var med igår och vi ska tydligen hålla en uppvisning mitt i matsalen vid lunch tid så alla ser oss, Jaa... Sjunga och dansa, inte rikitgt jag det där med "all eyes on me"...
Vi får se.
Inte mycket mer att säga idag känner jag. Vanlig dag bara.
See Yaa!

Leva livet?

When your together with someone, don´t change them.
Love them for how they are, If you don´t like it.. then it´s not ment to be.





Vad gör man? Vad gör jag? vad FAN gör jag? Min dröm just nu? Skratta och ha det bra, leva livet och känna mig älskad? Inte nått av dom orden stämmer in i mitt liv just nu? Men endå gör jag inget åt det? Varför? Jag har ingen ork, inga pengar (dra utomlands, köpa snygga kläder osv) och ja... Vad vill jag ens?

Jag har levt lite av livet som en galning.. Sen jag träffa Johnny har jag inte varit samma party brud. Vill jag tillbaka till det livet? ibland ja och ibland nej!

Mitt mål är i trean på gymnasiet, jag ska ha pengar, massa kläder och ha en resa redo med massa vänner! Festa, sola och Supa mig Gal1 Wasted!! Varför just trean? Jo för att... HAHA palla Jobba nuu? ;) Men ioför sig om jag jobbar lite nu så blir det mer och mer pengar så när jag väl är där så har jag en massa pengar! :D Värt! Jag kan ju aldrig ha för mycket?


Nån som vill med mig?

DJ Fantasize

-Electro Paradise







Lördag.. orkar inte skriva!

Jag har mina vänner, min kärlek, min familj 
sakerna jag lever för, fuck vad jag vill 
finns det ett helvete, finns det en himmel 
tankarna klättrar så högt jag får ju svindel 
det känns som att hela världen bara står stilla, 
samma saker som roterar, jag mår ju illa 
sviken av mig själv hur fucked up kan allt bli 
jag får slita mig i kragen försök att förstå..
Jag måste gå min egenväg ta reda på vart jag ska 
akta mig i morgon är en ny dag, 
öppna mina ögon och se en ny värld, 
fortsätta att vandra bered mig på en ny färd..



Jag Brunhårig:



I Louise sexigaste skor, bildbomb


Tandläkaren!

Usch! Egentligen så ska jag börja 10 idag men dock så har jag tandläkartid nu 8.30! Skoja om jag är nervös! Eftersom att jag lagat inprincip alla tänder som går att laga så är tandläkaren en stor skräck för mig! När jag var mindre fick jag ofta runt 40 graders feber! Förstår ni då att det är en skräck jag har? Usch usch! FÖRHOPPNINGSVIS så blir det bara en koll!
Mötet igår var kul men.. tror inte det kommer bli nått av det vi får se. Träningen igår gick skit bra, styrketräning och nya "moves".

Nu är jag framme så önska mig lycka till!! :/ <3


Nya planer!

Nya planer! Direkt hem efter skolan, byta om till snyggare kläder! (går runt i mjukisar och Uggs just nu) Sen vidare på ett litet möte! Ska sen hem för att äta något gott. 

Vad kan det vara för möte tror ni? ;)



Torsdag idag

Torsdag idag och det betyder träning :D Seg dag i skolan idag och sen tror jag det blir hemmåt bara, kanske åker mot mamma och hämtar lite saker. Ska annars försöka träffa på en kompis i forum.. vi får se! :)
Inte mycket mer att säga haha. Har mega huvudvärk och är trött som F*N!!
See yaa!


Skolan nu


Kan ni säga Sex laxar i en laxask?

‎"Sex laxar i en laxask" Släng dig i väggen!
Testa det här istället!
Tre häxor tittar på tre Swatch klockor, vilken häxa tittar på vilken Swatch klocka?

Och nu det hela på Engelska...
... Three witches watch three Swatch watches, which witch watch which Swatch watch?
Ja, det var ju inte så svår eller?

Och nu för dom som har gått fortsättningskursen. Och som tyckte att det var en baggis!

Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatch klockknappar, vilken könsopererad häxa tittar på vilken Swatch klockknapp?

Och nu det hela på Engelska igen...

Three switched witches watch three Swatch watch switches, which switched witch watch which Swatch watch switch?

Min favorit, absolut!

Som jag berättade tidigare i inlägget om mig som mindre så har jag en liten teater apa i mig, gick även på teater i 4år och musikal i 3,5 år. Måste faktiskt säga att musikal var det jag gillade mest! När jag sökte gymnasium var det faktiskt mitt andra val, på rymus. Men kände att det var något jag kunde satsa på vid fridtiden.. dock så tappade jag det och blev mer inne på cheerleading. Men gud var jag saknar det! Vet ni vad Calle Flygare är? Vet ni inte så är det en teater i stan där ganska många stora svenskar haft teater. Där gick jag, både teater och musikal.. dom var bättre på teater. Gick även på Nacka dans och teater där jag var med i en musikal som hette CATS, sett den? Skit kul var det! Där var jag Rumpletazer, en "tvillningkatt-tjuv" med en annan tjej haha, gosh så kul det var!
Jag kan ärligt lägga handen på hjärtat och säga att av allt jag testat på i mitt liv så ligger Musikal högst på listan! Så otroligt kul! Älskar ju teater, dans och sjunga.. även fast jag är otroligt blyg på sång delen..
Musikal har alltid varit en del av mitt liv, har gått på alla möjliga teatrar med min mamma, ibland broshan och ibland kompisar.. men altlid mamma och jag! Min mamma älskar det lika mycket som jag (Haha hon har aldrig gått eller gjort något sådant om ni undrar) Gått på allt från Nicke & Nilla (minns ni, kl 6 på morgonen, kanal 4 när man var liten) Alice i underlandet a long time ago, minns knappt den ens, grease flera gånger osv..
,
När jag.. innan sommaren tror jag det var gick o kollade på Burlesque på bio med mamsen (såklart) blev jag totalt såld och nu är jag IN LOVE!! :D
Har ni sett den? Har ni inte ? SE DEN FÖR FAN!! 




BÄSTA LÅTARNA FRÅN FILMEN!!
,
,
,

Something's Got A Hold On Me


,
,


Tough Lover

,
,

Bound to you


Colombiana

En film värd att se!! Detta skulle jag nästan säga att det är min favorit just nu! Bästa!

Måndag den 10 oct och det betyder...

...BamBamBamBaaam....att Johnny och jag har varit tillsammans i ett halv år idag! Wohooo min älskling!.. Känns som om det varit år.. Men det kommer det hoppas jag, många år! ♥ Jag älskar dig Johnny min kärlek!
Herregud, har aldrig i mitt liv firat en sån här sak... vad gör man? :O Ska det vara värsta grejen eller bara ett sms till sin älskling där det står tack för ett underbart halvår, hoppas det blir fler? Jag har ingen aning! Den enda gången det kommit upp i samtalet med andra killar jag varit tillsammans med var med mitt ex Viktor som var den som kom ihåg.. Jag gjorde slut med honom och hans kommentar var, Grattis på 1års dagen Louise! Jag älskar dig och kommer alltid göra.... Det var jobbigt kan jag säga! :/ Håller aldrig koll på sånt. Men nu är det nya tider och jag försöker verkligen göra det bättre! 
Aja slut pratat om dåtid... Imorgon är det låång skoldag och det är bara bita ihop!
Slutar runt halv 5 tiden! Segt! MenMen! Idag är en bra dag, idag är jag glad som f*n!
Har nyss haft idrott och herregud skoja om vi blev leriga och böta! Vi körde rygby ute! Men som tur är så har vi massage på Hälsopedagogiken sen, yes! hah.
Efter skolan drar jag hem, hämtar lite kläder osv och sen drar jag mot min mamma där Johnny och jag har huset för oss själva hela dagen och natten! Laga mat, mysa framför film och ha det allmänt mysigt! Gud va jag längtar just nu!
Efter all skit och allt så känns det otorligt bra att få en sån här kväll! Bara skita i allt och njuta av  varandra! :)
Vi hörs senare, See Yaa!






Lilla Louise...

..2005 Älskade hästar (red i 6år totalt) men tålde inte hästar så tog alltid medicin innan varje träning, nu förtiden tål jag hästar däremot. Mina två bästisar var Jannice min kusin och Alicia som är i bakgrunden vid bruna hästen på bilden. jag älskade att sjunga, Jag hade västa fantasin och var en jätte snäll liten flicka.. som nu då ;) haha. Inga problem i livet!! Mina föräldrar bodde ihop och min brocha och jag hade alltid skit kul ihop!
Jag hade även en kanin vid namnet Sigge, han blev 7år om jag minns rätt. RIP <3
Jag älskade livet, sommaren och vintern! Älskade att bada och såklart så ville jag bli en spion och skjuta en massa ;) haha. Jag var en teater apa och lånade min mamma och pappas kamera med mina vänner, spelade in knasiga små filmer där vi var utklädda på alla möjliga vis. Jag ville även bli skådespelare Och sångare i Hollywood haha. jag skulle vara skit fin som tjejena i tidningarna, det var min dröm då minns jag! (plus spion om det skulle skita sig hihi)


...som 14/15 åring.. Hade moppe som jag ramlade med och fick sen gå på kryckor i 4/6 månder tror jag det var. Var tillsammans med en kille som hette Viktor som gick på min skola då, vi var mest bästa kompisar, drev med varandra och skratta hela tiden. Jag hade fortfarande drömmen om att flytta till LA, hollywood.. sitter kvar än.. Kanske inte samma dröm exakt men målet är det samma, money money money! haha. Jag gick på cheerleading där jag såklaart var awsome! Fick alltid vara längst fram och topp i pyramiderna. Jag rökte.. Drack o rökte ... osv... Var inte snäll mot föräldrarna hela tiden  kan jag säga och skötte inte skolan heller, skolan var mer ett ställe där jag träffa kompisarna. Alicia och jag var fortfarande vänner då. Hade en massa roliga kompisar (som jag dock tappat kontakt med, dom flesta iaf) Älskade hardstyle!!! Mina föräldrar skilde sig och min kanin dog :(( Vi hade sjukt stor båt, Järn Ladyn hette den! Skit fin båt i stål, hade dock fest på den en gång och en kille som heter An-eas spydde ner den! :/ Upsi!
Hm.. vad mer? Jag började använda löshår och lösnagal alot! Jag hatade min spanka lärare som det blev problem med.. Juste hur kunde jag glömma, hade en tjej i min klass som jag var jätte tight med! Filippa hette hon, oj vilka tider, önskar ibland att jag kunde spola tillbaka till våra otroliga tider!


Herregud vad man förändras genom tiden, jag har hela livet på mig, inte ens left halva mitt liv än! Men ändå så bryr jag mig så mycket om allt som händer, men vem gör inte det! man måste ju leva i nuet! 
Tiden kan verkligen förändra en!

Hur var ni när ni var mindre? Vad var det bästa ni visste som liten?

Nej oj nu måste jag sova, back to the real life! See yaa Bitches hah



Jag och Alicia runt 2005..

´

Jag 08/2009 (hade fler bilder på den här datorn än för 05)


Om jag...

… Kunde, så skulle jag köpa en skit flott villa på cypern och flytta dit i ett år.


… Vågade, så skulle jag vilja sjunga framför en publik med över 1 miljon människor!

 

… hade, sjukt starkt självförtroende skulle jag göra saker annorlunda i mitt liv just nu...

 

… Fick en önskan så skulle det vara att hela världen var friska och lyckliga + alla hade råd med mat.

 

… kunde, skulle jag få mina drömmar till verkligehet.. idag!

 

… Hade, pengar skulle jag köpa allt jag kunde till min familj!

 

… Om jag fick välja när jag skulle bli gravid, så skulle jag välja att när jag är mogen nog, levt klart, har mitt jobb, ett stabilt liv, någon jag älskar och är säker med, runt 27 så skulle jag ha barn.

 

… Inte var så indragen som person skulle jag leva livet till 100 just nu!

 


Jag är stark! Jag skrattar bara åt dina misstag även om dom sårar mig, det är inte mina misstag, min förlust? Jag är jag och jag är här för att vinna! ♥

- Jag är stark! Jag skrattar bara åt dina misstag även om dom sårar mig, det är inte mina misstag, min förlust? Jag är jag och jag är här för att vinna! ♥ -
.
Detta är dagens ord! dagens tanke och ... dagens få in i skallen! haha.
Haha ledsen min blogg har blivit som ett ställe där jag skriver av allt negatift...  Är i mitt depp mode lite den här tiden.. allt är inte som jag vill! AJA
.
Nu ska jag bli glada och hoppiga Louise, är jag glad.. då märker man det!! Jag pratar stup i ett och mitt leende fastnar i ansiktet haha. Det kommer jag lovar alla mina nära och kära det, vare så jag är med Johnny eller inte!!! För jag är fan i mej stark! Jag är tyvärr en person som alltid försöker få folk runt om mig glada och nöjda, kan åka buss/tåg i timmar för att bara lämna nått till en kompis exp.. jag är lite för snäll kan man kanske säga.. Men nu är det tyvärr så att jag tar alla runt mig i förhand och skiter fullstänigt i mig själv och hur jag själv mår? Måste ändras, NU!!
.

.

Imorgon så ska jag möta upp Johnny som vart borta ett bra tag nu, snacka kankse mysa lite.. vi får se hur allt blir. Sen efter det.. hah ja du det får vi se helt enkelt, tar dagen som den kommer antar jag.
Nu är det bed time :)
See yaa bitches ;) haha 

Jag vill bara försvinna bort, låångt bort just nu!

I wish today it will rain all day Maybe that will kinda make the pain go away!
Trying to forgive you for abandoning me, Praying but I think I’m still an angel away
Angel away, yeah strange in a way, Maybe that is why I chase strangers away.
They got their guns out aiming at me But I become near when they aiming at me

Me against enemies, me against friends
Somehow they both seem to become one..

I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise!



Finns inga ord för dagen, mår så jävla dåligt pzykiskt! Vil gråta, men jag är stark jag visar ingen svaghet! Det här kommer aldrig funka, försökt och försökt! Men får inga resultat.. jag orkar inte mer! Jag orkar inte! Tårar dag ut och in, rädslan som en KLUMP i halsen bokstavligt! Jag mår så otroligt dåligt! Vill bara försvinna! Vill bara att det ska vara som det var i början då inge lögner fanns, bara kärlek! Allt är bara lögner! ALLT! Jag orkar inte, jag vill inte att det ska ta slut! Jag vill verkligen inte! Jag älskar DIG Johnny men.... jag kan inte älska någon som inte bryr sig om att dom sårar mig, att jag har känslor!  Jag kommer gråta i veckor och månader om jag lämnar dig men... kan inte gå runt och lådsas att allt är som det ska! För det är det inte, nästan inte nånstans!  Jag hoppas att du någon dag förstår och förändrar dig, kommer tillbaka och visar den Johnny jag vill ha! Den som VISAR med ord och blickar, med kramar och leenden att du älskar mig! Den som säger att du saknar mig och verkligen visar att du menar det!

Jag vill bara försvinna bort, låångt bort just nu!

Akward..

Har skit tråkigt!! Tråkigt på bussen? Jaaa haha. Sitter med 3 tjejer i klassen som verkligen inte går att prata med! Dom är tysta o mm'ar till allt man säger! Segt!
Igår var det träning och shit va grym jag ÄR! Är vigast och smidagste tjejen i min grupp. Värsta egoBootst ;) klarar alla saker åt både höger och vänster (snurrar) haha! Yes iknow i'm awsome! ;) men dock så fick min handled smällen..
Skolan nu! See yaa!

 


Bloggar från mobilen... :D

Tjoo! Sitter nu på bussen o tänker en massa på allt och inget. Tänkte att jag kunde testa att blogga med
Mobilen lite, blir så uttråkad av att åka buss!

Jag har så mycket som snurrar i mitt huvud nu för tiden! Funderingar om allt. Kärleken.. Jag är så otroligt kär! Men så otroligt rädd! Rädd att bli sårad igen och igen och igen.. Har redan blivit det 2 ggr nu, kommer jag klara mer? Borde jag klara mer, vara stark och hoppas att inget mer ska hända, att han håller allt han säger men ändå ha rädslan där hela tiden? Lida av en hemsk rädsla varje dag? Men vill jag lämna det som gör gladare än något annat just nu? Killen är underbarare än någon annan jag träffat i mitt liv, vackrare, roligare och såklart sexigare!!! ;)

Skolan.. Valde jag rätt? Var det dumt att gå om för den linjen? Den klassen?
Alla ämnena..

Vännerna o alla problem om att hon sa det o hon det lalalaa.

Pengar, kläder, hår, vädret, mensen ( som jag HATAR!!) , dåligt självförtoende ena dagen, skit bra självförtoende den andra, familjen, dagarna som försvinner förbi, hälsan.. Listan skulle kunna fortsätta o bli oändlig...

Men jag antar att det är livet, även när jag är vuxen så kommer det finnas ungefär samma och kanske mer... jag ska vara glad för det jag har och det är jag.. Jag menar vem har inte problem och tankar om saker i livet..

Haha nu blev det svårt att skriva.. Got to go! See ya! <3


Nämen hej igen!

Nämen hej igen! Saknat mig? ;)
Jag har inte orkat blogga på länge (glömt... hehe) Men nu är jag här igen! :D
Så var börjar jag, skolan, vännerna och pojkvännen? Nej det är inget jag orkar rabla upp just nu.. Har lektion nu, sista! Yey! haha Ska snart mot min mamma hämta lite grejer, träffa Hannah lite snabbt kankse.. Hon är barnvakt i närheten :D. Sen blir det hem mot pappa, byta om, äta och sen kvart i 8 så är det träning vid östermalm! Poledance crazy! haha Men usch vad jobbigt det kommer bli! min handled dödar mig, kan knappt öppna en låda! Menmen bara bita ihop och köra!
Inte mer att säga nu, See yaa! ;D

Les Jumo Ft. Mohombi - Sexy


Don´t trust anybody but yourself



RSS 2.0